Dag 9: 5 mei Steinheim – Miltenburg

De fiets van Ineke loopt iets aan. Hiervoor waren we ook in Kaatsheuvel al een keer terug gegaan. Helaas is het nu weer zo. Bij een fietsenmaker laten we het controleren/ repareren. Het lukt hem het geluid te  verhelpen. Echter binnen 1 km is het weer zover. Balen. Gelukkig weet ik nu wel hoe het komt en kan ikzelf tot reparatie overgaan.

Bij de plaatselijke bakker kunnen wij onze lunch gebruiken. Zelf denk ik dat het gratis is, dus bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Nee dus. Ineke moet gewoon alles betalen. Nadat ik de app erop nageslagen heb blijkt het te kloppen. Het is wel een super ontbijt geworden. Mag ook wel voor bijna € 20,=. Heb ik er eigenlijk niet voor over hoor maar ja besteld is besteld.

Verder langs de oever van de Mainz worden we opgehouden door een flohmarkt welke op het fietspad wordt gehouden. Wij gaan er met de fiets tussendoor. Dit is eigenlijk niet te doen en daarom besluiten we een hellingbaan te nemen en in het dorp koffie te gaan drinken.

 

Al fietsend genieten we van de rust en de natuur om ons heen. Ook zie je in bijna elk dorp wel een activiteit. Prachtig genieten als we onderweg ook nog een zwaan op jongen zien zitten. Volgens een bewoner heeft ze 3 jongen en nog 4 eieren te gaan.

Het is nu rond half vier, we gaan maar eens kijken naar een slaapplek. We zijn in Kleinheubach gestart en uiteindelijk vinden we in Miltenburg, bij de 4e aanvraag een mooi hotel waar we ook nog kunnen eten. We hoeven de deur dus niet meer uit.

13 + 13 =

Vandaag   :               75, 6  Km gefietst

Totaal       :              662,5 Km

 

Start pagina Kaatsheuvel – Podersdorf am See

Vorige dag         Mainz – Steinheim

Volgende dag    Miltenburg – Lauda Köningshofen