2019-05-08; Gallin – Aken (Elbe)

2019-05-08; Gallin – Aken (Elbe) 69,5 km

Heerlijk geslapen vannacht. Jammer dat het bed zo laag is zodat je eruit moet kruipen; 3x deze nacht. Het ontbijt was heel erg goed. Lekker donker brood vol met zaden en noten. Zo mag het wel elke dag zijn.

Rond 9 uur vertrekken we naar de eerste grote plaats Lutherstadt/Wittenberg. Een fraai dorp maar eigenlijk ook niet te fietsen. In vele stadjes waar we willen kijken liggen in het echte centrum meestal kinderkopjes van 15x 15. Echt niet te fietsen. Daarom ontlopen we de kleinere dorpen ook vaak.

We genieten meer van de buitenlucht, de Elbe, bossen en velden. Ook daar is veel te zien om regelmatig bij stil te staan. Grappig is dat in een stuk bos van de wortels ware kunstobjecten zijn gemaakt. Met allerlei kleuren wordt een wortel meer dan een stuk hout.

Vandaag voor het eerst echt verkeerd gereden. We hebben moeten vragen waar we naar toe moesten. Dat vragen hoeft vaak niet omdat als je stil gaat staan Duitsers op je afkomen die dan komen vragen of ze  je kunnen helpen. Hier dus maar 1x gebruik van gemaakt.

Vlak bij ons pension een Bed en Bike adres, zit een griek. Hier hebben we heerlijk en teveel gegeten. Moeten we niet meer doen, maar het is wel lekker.

Dag 2 8 september 2021

Dag x Van A naar BYour content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Your...

11 mei

11 mei 2019 Bertingen - Hohenberg

Berichten 2019

Plaats hier je bericht

15 + 15 =

Naar startpagina

Naar vorige Pagina

Naar volgende pagina

Dagafstand        69,5  km    

Totaal               256,2  km