Selecteer een pagina
Dag 16: 12 mei 2108 Regensburg – Wörth ad Donau

Het zou leuk geweest zijn om vandaag in Eindhoven het 50 jarig huwelijks feest van Peter & Francisca mee te vieren. Wij vieren het feestje dan maar met z’n tweeën in Wörth. Peter & Francisca, Proost op jullie Gouden huwelijksfeest, maak er een mooie BBQ van tezamen met je gezin, familie (wel zonder ons ) en vrienden.

Wij hebben vandaag een rustdag/ rustige dag ingelast. Dit komt onder meer omdat Hans vannacht slecht geslapen heef wegens pijn in zijn rechterzij. We weten niet waar het vandaan komt. Ook op internet ff gekeken, zal van een verkeerde slaaphouding kunnen zijn? Ineke is ook niet helemaal top, heeft wat hoofdpijn en pijn aan haar schouder. Vandaag dus een prima, warm zonnige dag om even herstellen van de laatste 15 dagen.

Het is heerlijk rustig opstaan deze morgen. Geen gehaast om op tijd weg te moeten. Het plan is om door Regensburg te gaan fietsen en langzaam de route op te pikken. In het hotel hadden we geen ontbijt besteld. We zouden dit wel in de stad doen. Daar rijden we om een uur of 10 naar toe. Het is maar een paar km ver dus we zijn er zo. De eerste foto wordt gemaakt van de poort welke we doorgaan. Wij zijn echter geen stadsmensen en hebben wel trek in koffie en zo. Dus snel naar de koffie. We willen toch vanmiddag op tijd stoppen en pakken al snel de route weer op. Halve wegen stoppen we aan de Donau en eten daar onze lunch op.
De lucht begint te betrekken, we hebben genoeg gefietst. Na 36 km hebben we ons gasthuis (als de eerste aanvraag) gevonden. Ik sleutel wat aan de voor-bagagedrager van mijn fiets en Ineke gaat al naar de kamer om de spullen daar te brengen. Een kleine eenvoudige kamer, maar we zijn er blij mee.
Vandaag dus weinig kilometers, weinig meegemaakt, weinig foto’s maar wel veel rust. 😉

Voor straks:
Welterusten

1 + 8 =

Vandaag   :               36,0 Km gefietst

Totaal       :          1.112,8 Km

 

Start pagina Kaatsheuvel – Podersdorf am See

Vorige dag  Dietfort – Regensburg

Volgende dag  Wörth – Degggendorf